Bij Nevo hebben we bewust gekozen om te werken met producten van het merk Daikin. Net als wij heeft dit Japanse merk kwaliteit en innovatie erg hoog in het vaandel staan. De systemen van Daikin zijn energiebesparend, fluisterstil en strak afgewerkt. Daarnaast biedt Daikin veelzijdige en vooruitstrevende producten zoals bijvoorbeeld installaties die op afstand te bedienen zijn via een webapplicatie.

Zakelijk
Voor de zakelijke markt bieden wij de perfecte oplossing op maat. Op basis van uw wensen geven we u een nauwkeurig beeld van de passende opties die Daikin biedt. Doordat we het hele traject van en engineering/advies tot installatie en service in eigen huis hebben, zijn we ook erg sterk in situaties waarbij een standaard oplossing niet afdoende is en een deskundige blik is vereist.

Particulier
Met de producten van Daikin kunnen wij u de meest esthetisch verantwoorde installatie bieden. Onze medewerkers hebben een ruime ervaring met de innovatieve producten van Daikin en weten daardoor altijd de mooiste oplossing te bieden voor bij u thuis.

Klik hier voor het volledige assortiment.

DAIKIN AIRCO